Skip to main content
20 February 2023 06:50

Η M-STAT θα βρίσκεται στο GSMA Mobile World Congress 2023 

Η M-STAT ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει για ακόμα μία χρονιά στο διεθνές MWC – GSMA Mobile World Congress 2023, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2023. Το περίπτερο της M-STAT θα βρίσκεται στην Πλατεία Κογκρέσου, Stand CS250 και θα είναι ανοικτό στους επισκέπτες. 

Η ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος) μαζί με την Enterprise Greece. 

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία που εξειδικεύεται στις Υπηρεσίες Mobile Business Messaging για περισσότερες από δύο δεκαετίες, ανέφερε πως η συμμετοχή της στο Mobile World Congress είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για νέες συνεργασίες, καθώς η έκθεση συγκεντρώνει ένα διεθνές δυναμικό τεχνολογικό κοινό περίπου 100.000 επισκεπτών από 200 χώρες και περιοχές κάθε χρόνο. 

Στην έκθεση, η Μ-STAT θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τις λύσεις της, οι οποίες έχουν αναγνωριστεί επανειλημμένα από φορείς, όπως τα Mobile Excellence Awards, τα IMPACT ΒITE Awards, τα E-volution Awards και τα Sales Excellence Awards. 
 

Τεύχος 231

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ