Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 July 2024 06:55

Η Logicom Distribution αναζητά Product Manager

Η Logicom Distribution ενδιαφέρεται να προσλάβειέναν Product Manager για να αναλάβει όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με τις σειρές προϊόντων της HPE. Τα καθήκοντα και οι ευθύνες του υποψηφίου για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είναι:

• Η διαχείριση του σχεδιασμού και της εκτέλεσης των στρατηγικών και των στόχων των προϊόντων της HPE.

• Η διαχείριση των συνολικών προϋπολογισμών εσόδων και GP της μάρκας.

• Η διασφάλιση της σταθερής επίτευξης τόσο των εσωτερικών στόχων, όσο και των στόχων προσέγγισης του καναλιού HPE.

• Η διαχείριση του συνολικού αποθέματος, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ, των εβδομαδιαίων αποθεμάτων (WoS), του ageing και άλλων συναφών μετρήσεων.

• Η εποπτεία των KPIs εμπορικών απαιτήσεων και η διασφάλιση ότι το συμφέρον της Logicom αποτελεί προτεραιότητα ανά πάσα στιγμή.

• Η επίβλεψη της εκτέλεσης του σχεδίου και της στρατηγικής ανάπτυξης του καναλιού και της δημιουργίας ζήτησης της HPE.

• Η διατήρηση και η επίβλεψη της σχέσης με τους βασικούς στρατηγικούς συνεργάτες.

• Η καθοδήγηση και η επίβλεψη της περιοδικής (εβδομαδιαίας, μηνιαίας, τριμηνιαίας και ετήσιας) συνεδρίασης προγραμματισμού με τους αρμόδιους φορείς της HPE κ.ά.

Οι δεξιότητες και τα προσόντα που χρειάζονται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είναι το πτυχίο κατά προτίμηση σε τομέα σχετικό με την Πληροφορική ή τη Μηχανική, η ελάχιστη εμπειρία 2 ετών στη διαχείριση προϊόντων, η εμπειρία παρουσίασης σε ακροατήρια, διαδικτυακά σεμινάρια, εκπαιδεύσεις, επισκέψεις σε πελάτες, εμπορικές εκθέσεις και εκδηλώσεις του κλάδου, η βασική κατανόηση της διαχείρισης του κύκλου ζωής του προϊόντος, του σχεδιασμού, της ζήτησης και της προσφοράς, οι δεξιότητες διαχείρισης αποθεμάτων, η καλή κατανόηση των επιχειρησιακών προτύπων διανομής με πρακτική γνώση της διαχείρισης WoS, του υπολογισμού του κύκλου εργασιών αποθεμάτων κ.λπ., ειδικά στη ρουμανική αγορά, άριστες οργανωτικές ικανότητες, ηγετικές ικανότητες, δεξιότητες παρουσίασης και διαπραγματευτικής τακτικής, και άριστη ικανότητα γραπτής και προφορικής επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εργασίας, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 549

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ