Skip to main content
22 March 2023 07:55

Η LG ιδρύει θυγατρική εταιρεία R&D στο Βιετνάμ

Το κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της LG Electronics (LG) στο Βιετνάμ έγινε θυγατρική εταιρεία με δραστηριότητα R&D, αποσκοπώντας στην ενίσχυση της δραστηριότητας της LG τον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων. Η τελετή εγκαινίων της νέας θυγατρικής πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου στο Ανόι του Βιετνάμ και παρευρέθηκαν ο Nguyen Le Hung, Deputy Director of High Technology του Υπουργείου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Βιετνάμ, ο Oh Young-Ju, Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας στο Βιετνάμ, και ο Lee Sang-Yong, ανώτερος αντιπρόεδρος του Εργαστηρίου R&D της LG Electronics Vehicle component Solutions (VS).

Η θυγατρική εταιρεία R&D με έδρα το Βιετνάμ θα αναλάβει την ανάπτυξη και τον ποιοτικό έλεγχο λογισμικού για συστήματα Infotainment εντός του οχήματος (IVI), τα οποία αποτελούν βασικό σημείο στο οποίο εστιάζει ο τομέας mobility της εταιρείας. Τα συστήματα IVI αποτελούν τεχνολογία-ορόσημο για την κινητικότητα του μέλλοντος και ενσωματώνουν λύσεις telematics και audio, βίντεο και πλοήγησης (AVN), παρέχοντας ταυτόχρονα μια ποικιλία λειτουργιών πληροφόρησης και ψυχαγωγίας που σχετίζονται με την οδήγηση.

Η LG ανακοίνωσε πως ενισχύει συνεχώς τις δυνατότητες R&D στο Βιετνάμ για εξαρτήματα αυτοκινήτων από τότε που ίδρυσε το Κέντρο R&D στο Ανόι το 2016. Με την επιτυχία του πρώτου κέντρου, η εταιρεία δημιούργησε ένα επιπλέον υποκατάστημα R&D στο Da Nang το 2020.
Η LG σκοπεύει επίσης να αυξήσει το εργατικό δυναμικό στη νεοσύστατη LG Electronics Development Vietnam, Ltd., ενισχύοντας τον αριθμό των εξειδικευμένων επαγγελματιών περισσότερο από 30%, από 750 σε 1.000 υπαλλήλους, μέχρι το 2024.
«Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε λύσεις κινητικότητας που προσφέρουν διαφοροποιημένη αξία στους παγκόσμιους πελάτες μας στην αυτοκινητοβιομηχανία», δήλωσε ο Lee Sang-Yong, ανώτερος αντιπρόεδρος του Εργαστηρίου R&D της LG’s VS Company. «Πηγαίνοντας την υποδομή μας στο επόμενο επίπεδο, η LG θα συνεχίσει να ενισχύει περαιτέρω τις δυνατότητές μας και να αναπτύσσει καινοτόμες mobility λύσεις επόμενης γενιάς».

Τεύχος 252

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ