Skip to main content
19 September 2023 06:46

Η LG εξόπλισε ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

Ξεκινώντας ένα νέο έργο στον κλάδο της φιλοξενίας, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics συνεργάζεται με το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort για να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας στους επισκέπτες του πολυτελούς θέρετρου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας εγκαταστάθηκαν 200 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της σειράς UR762H, πλήρως εξοπλισμένες με τη λύση Pro:Centric Direct. Ξεχωρίζοντας για την καθαρή και ρεαλιστική εικόνα με την 4K UHD ανάλυση, διαθέτουν – μεταξύ άλλων – λειτουργίες, όπως Gallery Mode με προεγκατεστημένες εικόνες όταν η τηλεόραση δεν δείχνει περιεχόμενο, καθώς και συμβατότητα σύνδεσης με φορητές συσκευές για αναπαραγωγή περιεχομένου, προσφέροντας μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και ψυχαγωγίας.

Το Infotainment σύστημα Pro:Centric Direct διαθέτει πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που αναδεικνύουν την εταιρική ταυτότητα του ξενοδοχείου και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες για διαδραστική και αμφίδρομη επικοινωνία, προσφέροντας παράλληλα άμεση πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως τη διάσημη streaming πλατφόρμα Netflix.

Τεύχος 352

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ