Skip to main content
15 July 2024 06:50

Η KPMG φέρνει το ΑΙ & Digital Transformation Conference στην Αθήνα

Το ΑΙ & Digital Transformation Conference θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από την KPMG στην Ελλάδα στο Grand Hyatt Athens, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και θα καλωσορίσει κορυφαία στελέχη – CIOs, CTOs, COOs, CDOs, CFOs, CMOs από την Ελλάδα και το εξωτερικό – σε μια ενδιαφέρουσα ημέρα συζητήσεων, παρουσιάσεων, ανταλλαγής απόψεων και networking με επίκεντρο το AI και τις νέες τεχνολογίες. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι μια θεμελιώδης αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι και οι μηχανές και επηρεάζει κάθε στέλεχος, κάθε ομάδα και κάθε επιχείρηση.

Η αύξηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη έχει επιφέρει έναν συνδυασμό πρωτοποριακών καινοτομιών και σημαντικών προκλήσεων. Οι εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη έχουν αυξήσει την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, προσφέροντας λύσεις σε κάποια από τα πιο πιεστικά ζητήματα που αντιμετώπιζαν.

Από την άλλη, ο ταχύς ρυθμός προόδου του ΑΙ έχει πυροδοτήσει μια παγκόσμια συζήτηση σχετικά με τη δεοντολογία, την ιδιωτικότητα και την εμπιστοσύνη, προκαλώντας ωστόσο την ανάγκη για μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της αξιοποίησης των δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης και της διαφύλαξης των ανθρώπινων αξιών.

Με κεντρικό μήνυμα Harness Technology – Change the Game, το ΑΙ & Digital Transformation Conference της KPMG στην Ελλάδα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους ηγέτες των επιχειρήσεων με τις γνώσεις και τις στρατηγικές που απαιτούνται για την αξιοποίηση της δύναμης της τεχνητής νοημοσύνης στους οργανισμούς, οδηγώντας στην καινοτομία και «χτίζοντας» ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σημερινό γρήγορο επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους πατώντας εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 458

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ