Skip to main content
21 November 2023 07:45

Η KPMG μαγειρεύει για καλό σκοπό

Για 8η συνεχή χρονιά η KPMG στην Ελλάδα πραγματοποίησε τη δράση Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Cook for Good” («Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό») την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Φτώχειας (17/10) και την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων (16/10).

Περισσότεροι από 40 εργαζόμενοι της εταιρείας, άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απέδειξαν τις μαγειρικές τους ικανότητες, καταφέρνοντας να μαγειρέψουν και να συσκευάσουν περισσότερα από 350 γεύματα φροντίδας για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Αρωγοί στην επιτυχή διεκπεραίωση της πρωτοβουλίας αποτέλεσαν για 3η συνεχή χρονιά, ο διάσημος chef Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος υποστήριξε και συντόνισε τη δράση αφιλοκερδώς, καθώς επίσης κι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde, παραχωρώντας 2 από τα εργαστήριά του στους ανθρώπους της KPMG για την παρασκευή των γευμάτων. Η δράση ολοκληρώθηκε με την παράδοση των 350 μερίδων στο «Ίδρυμα Γαλήνη» μέσω του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Μπορούμε».

Ο κος Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager της KPMG στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που περισσότεροι από 40 συνάδελφοι της KPMG συμμετείχαν ενεργά στη δράση μας, αναδεικνύοντας τις αξίες “μαζί” και “για το καλύτερο”. Η συλλογική μας προσπάθεια να επιστρέψουμε το καλό πίσω στην κοινωνία και να συμβάλουμε στη μείωση της ανισότητας ενισχύει την πρόταση των αξιών μας. Ευχαριστούμε θέρμα τον σεφ Σταύρο Βαρθαλίτη για την μαγειρική καθοδήγηση και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde για την παραχώρηση των χώρων, όπου όλοι μαζί αναδείξαμε το πνεύμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, καθιστώντας το παράδειγμα αυτής της αλληλέγγυας πράξης μέρος της καθημερινότητάς μας. Είναι σημαντικό με τις πράξεις μας να συνεισφέρουμε στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε και να φροντίζουμε για την αειφόρο ανάπτυξη».

Τεύχος 397

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ