Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 May 2024 06:47

Η KPMG καθαρίζει τις ακτές για 6η φορά

Την Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024, στελέχη της KPMG βρέθηκαν στην παραλία Άγιος Δημήτριος στον Σαρωνικό και έμειναν πιστοί στη δέσμευση της εταιρείας απέναντι στο τριετές πρόγραμμα της Helmepa, «Marine Cleanup Monitoring», που στόχο έχει τον παράκτιο καθαρισμό της παραλίας και την πραγματοποίηση εποχιακής έρευνας για την καταγραφή θαλάσσιων απορριμμάτων.

Με συντονισμένη προσπάθεια και με σωστή συνεργασία, η KPMG κατάφερε για 6η φορά να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων 14 και 15 Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ για τη «ζωή στο νερό» και τη «ζωή στη στεριά», συγκεντρώνοντας απορρίμματα και ανακυκλώσιμα υλικά, πολύ λιγότερα σε ποσότητα συγκριτικά με τον τελευταίο εθελοντικό καθαρισμό που πραγματοποίησε η εταιρεία στην ίδια παραλία. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της KPMG συγκέντρωσαν αυτή τη φορά συνολικά 25 κιλά απορριμμάτων και 12 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών, που αποτελεί σχεδόν το ήμισυ της ποσότητας των απορριμμάτων σε σχέση με την τελευταία δράση της εταιρείας. Η μείωση αυτή επιβεβαιώνει τη σημαντικότητα της ευαισθητοποίησης των ανθρώπων για τη δημιουργία ενός θετικού και μετρήσιμου αντικτύπου στο περιβάλλον με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον.

Η KPMG έστειλε για μια ακόμη φορά ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του πλανήτη μέσω της εθελοντικής συμμετοχής των ανθρώπων της στον Παγκόσμιο εθελοντικό καθαρισμό ακτών 2023, μια πρωτοβουλία που συντονίζει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) για 33η χρονιά.

ΤΕΥΧΟΣ 516

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ