Skip to main content
2 February 2023 06:45

Η Infinitum για τις διακρίσεις στο HP Annual Partner Event

Σε τοποθέτηση για την τιμητική, τριπλή βράβευσή της από την HP προχώρησε η Infinitum. Όπως είχε δημοσιευθεί στο Techmail στις 30/1, η εταιρεία είχε λάβει τα παρακάτω βραβεία:

• SYSTEM INTEGRATION PARTNER OF THE YEAR.

• SERVICES DELIVERY PARTNER OF THE YEAR.

• SYSTEM INTEGRATION – PREMIUM HW.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σχετικά: «Η επίτευξη αξιοσημείωτων εταιρικών διακρίσεων αποκτά μεγαλύτερη σημασία σε μία ιδιαίτερα δυναμική χρονιά για την Infinitum, η οποία διαγράφει σημαντικότατη αναπτυξιακή πορεία».

«H HP επιβεβαίωσε τη διαρκή προσήλωση της Infinitum στην αποτελεσματική υλοποίηση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, ενισχύοντας την πεποίθηση για μια ακόμα πιο αποδοτική και παραγωγική συνεργασία στα χρόνια που θα ακολουθήσουν» συνεχίζει και καταλήγει σημειώνοντας πως «εδώ και τρεις δεκαετίες η Infinitum προσφέρει ενδεδειγμένες, προηγμένες και ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας σε εταιρείες και οργανισμούς, ενώ διατηρεί εκτεταμένη τεχνογνωσία και στενή συνεργασία με τεχνολογικούς κολοσσούς της διεθνούς αγοράς. Διαθέτει την ευελιξία να προσαρμόζεται άμεσα στις νέες τεχνολογίες και πάντα δίπλα στις ανάγκες των πελατών της, υλοποιεί τις πιο ωφέλιμες λύσεις προσφέροντας υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους».

Τεύχος 219

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ