Skip to main content
23 October 2023 06:49

Η IFSAS διακρίθηκε ως Best Workplace in Technology 2023

H εταιρεία IFSAS, που ειδικεύεται στην εφαρμογή εξελιγμένων Συστημάτων Ασφαλείας, Πυρασφάλειας και Αυτοματισμών, ανακοίνωσε πως διακρίθηκε στην 7η θέση ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον κλάδο της Τεχνολογίας στο πλαίσιο της έρευνας Best Workplaces in Technology 2023.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη αναγνώριση αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας για ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Η απονομή του βραβείου Best Workplace in Tech επιβεβαιώνει την αφοσίωση του οργανισμού για την ανάπτυξη μιας ανθρωποκεντρικής κουλτούρας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η βράβευση προστίθεται σε μια σειρά διακρίσεων συμπεριλαμβανομένης της διάκρισης ως Best Workplace. Μερικές από τις πρακτικές που εφαρμόζει η IFSAS και την καθιστούν ένα ιδιαίτερα θελκτικό περιβάλλον εργασίας είναι:

• Η απομακρυσμένη εργασία, ομαδικές δραστηριότητες (team-building) και εκδηλώσεις στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των συναδελφικών σχέσεων.

• Τα προγράμματα αναγνώρισης εργαζομένων για την επιβράβευση της ατομικής προσπάθειας.

• Η διανομή δώρων προς τους εργαζόμενους και τα προστατευόμενα μέλη τους.

• Η βράβευση των εργαζομένων ανά 10 έτη παρουσίας και συμμετοχής στο έργο της εταιρείας, ως απόδειξη ευγνωμοσύνης για την παραμονή τους.

Tεύχος 376

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ