Skip to main content
23 July 2024 06:42

Η IDEAL Holdings εξαγόρασε το 75% της Bluestream Solutions

Η IDEAL Holdings υπέγραψε σύμβαση με την Bluestream Solutions για την εξαγορά του 75% του μετοχικού της κεφαλαίου. Ο κύκλος εργασιών της Bluestream το 2023 ανήλθε στα 11 εκατ. ευρώ με EBITDA 2 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως των 54% και 78% αντιστοίχως, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Για το 2024, εκτιμάται ότι η εταιρεία θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Η αξία της συναλλαγής, για την απόκτηση του 75% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Bluestream, ήταν 12,2 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τα αδιάθετα κεφάλαια του Κοινού Ομολογιακού Δανείου, που εξέδωσε η IDEAL Holdings.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bluestream, κος Γιώργος Βασδέκης, δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια, η Bluestream έχει αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και του Cloud Migration στη χώρα μας. Η συμφωνία μας με την Ideal Holdings θα ενισχύσει την επέκταση των δραστηριοτήτων μας τόσο σε τεχνολογικό, όσο και σε γεωγραφικό επίπεδο. Θα αξιοποιήσουμε τις συνέργειες που προσφέρει το υπάρχον χαρτοφυλάκιο των εταιρειών πληροφορικής του ομίλου, καθώς και την ευκολότερη πρόσβαση σε κεφάλαια μέσω της IDEAL Holdings».

ΤΕΥΧΟΣ 554

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ