Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 June 2024 06:45

Το μεγαλύτερο εργοστασιακό συγκρότημα στον κόσμο διαθέτει η Hell Energy

Η Hell Energy κλείνει φέτος 18 χρόνια πορείας και ανάπτυξης στον κλάδο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και 15 χρόνια λειτουργίας της παραγωγικής της μονάδας, επιτυγχάνοντας πλέον ημερήσια δυναμικότητα ύψους 18 εκατομμυρίων ποτών.

Η πρωτοπόρα εταιρεία ενεργειακών ποτών σημειώνει ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο: Στις 24 Μαΐου 2024 εγκαινίασε στο Szikszó της Ουγγαρίας μια νέα εργοστασιακή μονάδα εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η μονάδα εγκαινιάστηκε στο βιομηχανικό πάρκο της Hell, το οποίο καλύπτει πλέον έκταση 771,100 τ.μ. κι έρχεται να αναβαθμίσει σημαντικά την παραγωγική δραστηριότητα της Hell, καθώς μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα έως και 10 δισεκατομμύρια κουτιά ποτών ετησίως, συμπεριλαμβανομένων 4 δισεκατομμυρίων συσκευασιών και 6 δισεκατομμυρίων τελικών προϊόντων. Το εργοστασιακό συγκρότημα της Hell, μετά από αυτή την στρατηγική κίνηση, θεωρείται το μεγαλύτερο εργοστάσιο ίδιας ιδιοκτησίας στον κόσμο.

Ημερησίως, αυτό μεταφράζεται σε διακίνηση έως και 31 εκατομμυρίων κουτιών αλουμινίου, εκ των οποίων τα 13 εκατομμύρια κατασκευάζονται και τα 18 εκατομμύρια γεμίζονται. Επιπλέον, το νέο εργοστασιακό συγκρότημα είναι κατάλληλο για την παραγωγή μεγαλύτερων κουτιών αλουμινίου 500ml, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη ευρείας γκάμας προϊόντων του ομίλου.

ΤΕΥΧΟΣ 521

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ