Skip to main content
3 March 2023 07:47

Η Hack The Box συμμετέχει στην έκθεση GISEC GLOBAL 2023

H εταιρεία Hack The Box ανακοίνωσε πως θα παρευρεθεί στο Ντουμπάι για να συμμετάσχει στην έκθεση GISEC GLOBAL 2023, ένα από τα πλέον σημαίνοντα σημεία αναφοράς και συνάντησης του Cybersecurity στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 14 Μαρτίου έως τις 16 Μαρτίου και κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ημερών θα διεξαχθούν πολλά συνέδρια και διαδραστικά σεμινάρια αναφορικά με τις εξελίξεις στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας.

Η Hack The Box, όπως ανακοίνωσε, θα βρίσκεται μεταξύ των βασικών ονομάτων του κλάδου που θα συναντηθούν για να αλληλεπιδράσουν με ηγέτες και επαγγελματίες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες της καινοτομίες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι οργανισμοί για να βελτιώσουν και να ενισχύσουν την ανθεκτικότητά τους στον κυβερνοχώρο.

H Hack The Box θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Crestan, έναν σημαντικό διανομέα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, διαδίδοντας τη σημασία της ετοιμότητας στον κυβερνοχώρο για όλους τους οργανισμούς ανά τον κόσμο μέσω στοχευμένων λύσεων που δημιουργούν ομάδες έτοιμες για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Το περίπτερό της εταιρείας θα είναι το #A1, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το χαρτοφυλάκιο της Hack The Box.

Για να προγραμματίσετε εκ των προτέρων συνάντηση με την ομάδα της εταιρείας στην GISEC GLOBAL 2023, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ.

Τεύχος 239

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ