Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 October 2024 06:55

Η Freenow πετυχαίνει break-even στην Ευρώπη

Η Freenow ανακοίνωσε ότι πέτυχε break-even. Η στρατηγική στροφή της εταιρείας στον κλάδο του ταξί οδήγησε σε αύξηση εσόδων κατά 13% σε ετήσια βάση. Η επιτυχία αυτή ενισχύει τη θέση της Freenow στον κλάδο της αστικής κινητικότητας, εστιάζοντας στρατηγικά στις υπηρεσίες ταξί. Παράλληλα, σε συνεργασία με παρόχους του κλάδου προσφέρει επιπλέον εναλλακτικές επιλογές, όπως ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά σκούτερ, car-sharing και ενοικίαση αυτοκινήτου, όλα μέσω μίας εφαρμογής.

Η ανάπτυξη της Freenow οφείλεται στην απόφασή της να επικεντρωθεί στην αγορά ταξί, ενισχύοντας τον μακροπρόθεσμο στόχο της να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ταξί σε πάνω από 150 ευρωπαϊκές πόλεις. Η πλατφόρμα επεκτείνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, υποστηρίζοντας τις τοπικές οικονομίες και συνεργαζόμενη στενά με πάνω από 150.000 οδηγούς ταξί σε όλη την Ευρώπη.

Στην Ελλάδα, η Freenow αποτελεί την πρώτη εφαρμογή για ταξί, θέτοντας νέα σημεία αναφοράς στον κλάδο του ταξί και αναβαθμίζοντας την αστική κινητικότητα. Η εταιρεία επενδύει ολοένα και περισσότερο σε νέες καινοτομίες και συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα κλάδων, που εφάπτονται των μεταφορών, όπως η φιλοξενία, η εστίαση και η ψυχαγωγία.

ΤΕΥΧΟΣ 592

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ