Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 September 2024 06:45

Η Forrester ανακήρυξε την Check Point Software ηγέτιδα εταιρεία

Η Check Point Software Technologies ανακοίνωσε ότι έλαβε την κατάταξη ηγέτιδας εταιρείας στην τελευταία έρευνα The Forrester Wave: Mobile Threat Defense Solutions, Q3 2024. Η Check Point πιστεύει ότι η αναγνώριση αυτή αναδεικνύει την πρωτοποριακή προσέγγιση της εταιρείας για την παροχή ισχυρών λύσεων ασφάλειας για κινητά τηλέφωνα. Αξιοποιώντας τη δύναμη της προηγμένης άμυνας κατά των απειλών του Harmony Mobile, η Check Point αποδεικνύει τη δέσμευσή της για την προστασία του οργανισμού απέναντι στις σύγχρονες απειλές.

Στη σημερινή ταχέως εξελισσόμενη ψηφιακή εποχή, οι εξ αποστάσεως εργαζόμενοι βασίζονται όλο και περισσότερο στα smartphones τους για τη διαχείριση των εταιρικών e-mail και την πρόσβαση σε βασικά αρχεία. Η διασφάλιση της πρόσβασης σε αυτές τις πληροφορίες είναι ζωτικής σημασίας. Σύμφωνα με την έκθεση της Forrester, το Check Point Harmony Mobile παρέχει ανώτερη προστασία εφαρμογών για κινητά, άμυνα δικτύου και μετριασμό ευπαθειών, παρέχοντας προληπτική, πολυεπίπεδη προστασία mobile με προηγμένες δυνατότητες.

Στην έκθεση της Forrester, αναφέρεται ότι η Check Point προσφέρει τη δυνατότητα διατήρησης των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται από κινητές συσκευές στις εγκαταστάσεις και δεν μεταφορτώνονται στο cloud. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η Check Point έχει εντοπίσει περισσότερες από 18.000 εφαρμογές κινητών συσκευών υψηλού κινδύνου τον τελευταίο μήνα. Κατά την άποψή μας, το Check Point Harmony Mobile ξεχωρίζει προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία από όλους τους τύπους επιθέσεων – είτε μέσω εφαρμογών, αρχείων, δικτύων ή λειτουργικών συστημάτων – διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο των χρηστών και την απόδοση των συσκευών.

ΤΕΥΧΟΣ 574

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ