Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 June 2022 06:49

Η EPSILON NET εξαγοράζει το 60% της TAXHEAVEN

Ο Όμιλος EPSILON NET, ακολουθώντας με συνέπεια τον δρόμο της συνεχούς ανάπτυξης και ενισχύοντας το μοντέλο των στρατηγικών κινήσεων συνεργασίας με εξειδικευμένους παρόχους τεχνολογίας και γνώσης, ανακοινώνει την εξαγορά του 60% της TAXHEAVEN Α.Ε., εταιρείας που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών ενημέρωσης, εκπαίδευσης, on line Data Base Systems και περιφερειακών εφαρμογών πληροφορικής για επιχειρήσεις, καθώς και λογιστικά γραφεία.

Συγκεκριμένα, η EPSILON NET από το σύνολο των 900 μετοχών της TAXHEAVEN Α.Ε. αποκτά 540 μετοχές  της TAXHEAVEN Α.Ε. Το συνολικό τίμημα της επένδυσης, ανέρχεται στο ποσό των 1.680.000 ευρώ, εκ των οποίων ποσό 1.176.000 ευρώ καταβλήθηκε με τη μεταβίβαση των μετοχών και τα υπόλοιπα 504.000 ευρώ θα καταβληθούν σε δύο ισόποσες δόσεις τον Απρίλιο 2023 και 2024 αντίστοιχα. Το υπόλοιπο ποσοστό 40% διατηρούν οι ιδρυτές της εταιρείας.

Η σύμπραξη αυτή διαμορφώνει τη νέα εποχή στην επιστημονική ενημέρωση και εκπαίδευση χιλιάδων στελεχών του οικονομικού κλάδου παρέχοντας ολοκληρωμένες και προηγμένες υπηρεσίες σε οικονομικά, φορολογικά, λογιστικά, εργατικά, ασφαλιστικά θέματα και αναμένεται με βάση και τις αυξημένες ανάγκες ενημέρωσης που υπάρχουν, να βοηθήσει αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω εξαγορά, πατήστε εδώ.

Τεύχος 82

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ