Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 January 2022 13:10

Η eBay προσκαλεί τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις στο Growth Program

Το ηλεκτρονικό εμπόριο άνθισε κατά το 2021 – ίσως θα λέγαμε χάρη στην πανδημία – με τους Έλληνες πωλητές της eBay να διευρύνουν το πελατολόγιό τους στις κορυφαίες διεθνείς αγορές των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας. Οι πιο περιζήτητες κατηγορίες ήταν τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ αυτοκινήτου, τα συλλεκτικά αντικείμενα, οι δίσκοι βινυλίου, τα είδη διακόσμησης εξωτερικών χώρων και η γυναικεία ένδυση, υπόδηση και τα αξεσουάρ.

Τα πιο ακριβά προϊόντα που πωλήθηκαν το 2021 από ελληνικές επιχειρήσεις στην eBay ήταν μια συλλεκτική κάρτα Black Lotus Alpha (30.000 $), η Ολυμπιακή δάδα του 1956 (18.000 $), ένα Synthesizer Roland Jupiter 8 (17,50 $), ένα αυτόγραφο υπογεγραμμένο από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ από την Τουρκία (13.500 $) και μια πλήρης συλλογή Arabian Nights MTG (11.000 $).

Όλα αυτά δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς τη βραβευμένη συνεργασία της eBay με την BestPrice.gr – βραβείο Gold e-volution στην κατηγορία «International eCommerce» – η οποία έδωσε την ευκαιρία σε 160 ελληνικές ΜΜΕ του δικτύου του BestPrice.gr να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης του eBay για να ξεκινήσουν την εμπορική τους δραστηριότητα και να αναπτύξουν διεθνώς την επιχείρησή τους. Επιχείρημα της eBay είναι να συνεχίζει να υποστηρίζει την είσοδο των ελληνικών επιχειρήσεων στο ηλεκτρονικό εμπόριο, γι’ αυτό, τις προσκαλεί στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Growth Program), αξίας χιλιάδων δολαρίων ανά συμμετέχοντα. Στο Πρόγραμμα της eBay, οι ελληνικές εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα – μέσω συνεχούς εκπαίδευσης, εξατομικευμένης υποστήριξης και μεγάλης πίστωσης πωλήσεων – να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε 152 εκατομμύρια αγοραστές παγκοσμίως.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ