Skip to main content
24 July 2024 06:55

Η Data Communication αναβάθμισε την Rainbow Waters

Η Data Communication ολοκλήρωσε με επιτυχία τη μετάβαση της Rainbow Waters στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central. Για την ψηφιακή της αναβάθμιση στην cloud έκδοση Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra, η Rainbow Waters εμπιστεύτηκε τα έμπειρα στελέχη της Data Communication, επισφραγίζοντας την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους σε έργα υλοποίησης Microsoft λύσεων.

Το έργο ήταν αρκετά απαιτητικό, καθώς αφορούσε 130 χρήστες, ενώ, παράλληλα, απαιτούσε διασυνδέσεις με συστήματα, DIAS/RF, CRM, Yuboto, Fidelity, Galaxy SFA, Atcom και Power BI, καθώς και την υποστήριξη πολύπλοκων παραμετροποιήσεων. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η υλοποίησή του ήταν ζητούμενο να πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, όταν η εταιρεία θα παρέμενε κλειστή. Παράλληλα, λόγω χρήσης παλαιότερης έκδοσης του Microsoft Dynamics Nav με ελληνικοποίηση άλλου κατασκευαστή, έγινε πλήρης ενσωμάτωση της ελληνικοποίησης του InnovEra με μεταφορά των δεδομένων μιας δεκαετίας του συστήματος.

Η μετάβαση στο cloud ολοκληρώθηκε επιτυχώς μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών, από την έναρξή της, με ελάχιστο downtime σε περιόδους που η εταιρεία ήταν κλειστή, διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή συνέχιση των λειτουργιών της, πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν.

Η λύση είναι live εδώ και μερικούς μήνες, αποτελώντας το θεμέλιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της Rainbow Waters, επιτρέποντάς της να λειτουργεί πιο αποδοτικά και ευέλικτα από ποτέ.

Ήδη τα πρώτα οφέλη από τη λειτουργία του συστήματος διαφαίνονται και περιλαμβάνουν:

Αυξημένη αποδοτικότητα: Με τη χρήση ενός ενιαίου συστήματος στο cloud, οι λειτουργικές διαδικασίες απλοποιήθηκαν, μειώνοντας τον χρόνο διαχείρισης και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Βελτιωμένη συνεργασία: Οι χρήστες έχουν πλέον άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες από οποιοδήποτε σημείο, διευκολύνοντας τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων.

Ενισχυμένη ασφάλεια δεδομένων: Τα δεδομένα της εταιρείας είναι πλέον πιο ασφαλή στο cloud, με συχνά backup και προηγμένα μέτρα προστασίας.

Ευελιξία και επεκτασιμότητα: Το cloud επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή και ανάπτυξη των συστημάτων της Rainbow Waters, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της.

Μείωση κόστους: Η μετάβαση στο cloud μείωσε τα κόστη συντήρησης και αναβάθμισης των συστημάτων IT.

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του έργου ο Υπεύθυνος ΙΤ της Rainbow Waters δήλωσε: «Για εμάς η αναβάθμιση σε Microsoft Dynamics Business Central InnovEra on cloud αποτελεί στρατηγική απόφαση και μέρος του ψηφιακού μας μετασχηματισμού. Η Rainbow Waters, προσανατολισμένη σε τεχνολογίες αιχμής, εμπιστεύτηκε την Data Communication και την έμπειρη ομάδα της. Η Data Communication υλοποίησε το έργο με απόλυτη επιτυχία και επαγγελματισμό, μέσα στον συμφωνηθέντα χρόνο και προϋπολογισμό. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

ΤΕΥΧΟΣ 555

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ