Skip to main content
2 September 2024 06:55

Η Cyber Noesis αναζητά Information Security Training Developer & Consultant

Η Cyber Noesis ενδιαφέρεται να προσλάβει Information Security Training Developer & Consultant. Ο Information Security Training Developer & Consultant θα είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την εφαρμογή ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που εστιάζουν στην ασφάλεια πληροφοριών και την ευαισθητοποίηση. Αυτός ο ρόλος απαιτεί βαθιά κατανόηση των αρχών της κυβερνοασφάλειας, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και την ικανότητα να μεταφράζει σύνθετες έννοιες ασφάλειας σε προσιτό και ελκυστικό εκπαιδευτικό υλικό.

Οι αρμοδιότητες αυτής της θέσης είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη εκπαιδευτικών μαθημάτων για διάφορα θέματα ασφάλειας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της ευαισθητοποίησης σε θέματα κυβερνοασφάλειας, της προστασίας δεδομένων και των προτύπων συμμόρφωσης, η συνεργασία με εμπειρογνώμονες του θέματος για να διασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο της κατάρτισης είναι ακριβές, ενημερωμένο και ευθυγραμμισμένο με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πελάτες για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών τους αναγκών και την ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων μάθησης κ.ά.

Ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει τα εξής προσόντα:

• Τουλάχιστον 2 έτη εμπειρίας στην ασφάλεια πληροφοριών, στην εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σε θέματα κυβερνοασφάλειας ή σε συναφείς τομείς.

• Πτυχίο Bachelor στην ασφάλεια πληροφοριών, την επιστήμη των υπολογιστών, την εκπαίδευση ή σε συναφή τομέα.

• Μεταπτυχιακό τίτλος σπουδών στην ασφάλεια πληροφοριών ή σε συναφή τομέα.

• Εμπειρία στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

• Κατανόηση των πλαισίων κυβερνοασφάλειας, όπως NIST, ISO 27001, GDPR κ.λπ.

• Άριστες δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας με ικανότητα παρουσίασης σύνθετων θεμάτων σε μη τεχνικό κοινό κ.ά.

Η Cyber Noesis προσφέρει καλές απολαβές και μπόνους απόδοσης βάσει των στόχων, συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη και υποστήριξη πιστοποίησης, εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας, σε συνδυασμό με συνεχή κατάρτιση και ανάπτυξη, ευκαιρίες μάθησης και απόκτησης εμπειριών από πολλά διαφορετικά έργα και ενδιαφέροντα και απαιτητικά έργα με κορυφαίους πελάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εργασίας πατήστε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 567

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ