Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 October 2024 06:53

Η CPI SA αναζητά Service Administration and Reporting Associate

Η CPI SA βρίσκεται σε αναζήτηση για ένα δραστήριο άτομο για τη θέση του Service Administration and Reporting Associate με υψηλά κίνητρα και πολύ θετική στάση. Βασικό καθήκον του είναι να διαχειρίζεται τον κύκλο διαρκείας ενός ποικίλου φάσματος συμβάσεων παροχής υπηρεσιών και να εκτελεί καθημερινή διοικητική υποστήριξη για το Τεχνικό Τμήμα. Ο Service Administration and Reporting Associate θα έχει ως καθήκοντα:

• Τη διαχείριση του κύκλου διαρκείας των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών (σύνταξη εγγράφων σύμβασης, καταχώριση σε βάση δεδομένων, τιμολόγηση, ανανέωση).

• Τον συντονισμό με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές για να διασφαλίσει ότι όλες οι εργασίες και οι συναλλαγές είναι σωστές, ελέγχονται και εκτελούνται με ακρίβεια και έγκαιρα.

• Την ανάπτυξη τιμολόγησης και προσφορών των υπηρεσιών πληροφορικής και διαχειριζόμενων εκτυπώσεων.

• Τη διατήρηση ακριβών και ενημερωμένων αρχείων και φακέλων.

• Την αναφορά και ανάλυση δεδομένων μέσω του ERP (παρακολούθηση του P&L, στόχοι εσόδων, παρακολούθηση της κατάστασης των συμβάσεων και των στατιστικών στοιχείων, καθώς και αναφορές εξόδων των τεχνικών).

• Τη διαχείριση των εκθέσεων δαπανών.

• Τη διαχείριση αδειών χρήσης υπηρεσιών.

• Τις παρουσιάσεις PowerPoint της τεχνικής μονάδας κ.ά.

Τα προσόντα που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είναι η γνώση του Microsoft Excel και του Reporting, η εμπειρία παραπάνω από 2 έτη σε ρόλο που επικεντρώνεται στη διαχείριση υπηρεσιών, την υποβολή εκθέσεων ή/και τη διαχείριση συμβάσεων, η εμπειρία στην κοστολόγηση υπηρεσιών πληροφορικής και στην προετοιμασία προσφορών θα θεωρηθεί πλεονέκτημα, η γνώση της αγγλικής γλώσσας, η αποδεδειγμένη κριτική σκέψη και επίλυση προβλημάτων, η ισχυρή ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και καινοτομίας, η πολύ θετική στάση και η ικανότητα απόδοσης σε συνθήκες άγχους.

Η CPI SA παρέχει φιλικό περιβάλλον εργασίας, συνεχή κατάρτιση και ιδιωτική ασφάλιση υγείας και ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ