Skip to main content
5 September 2024 06:51

Η CPI SA αναζητά Sales Account Manager

Η CPI SA βρίσκεται σε αναζήτηση για Sales Account Manager. Αν σας αρέσει να χτίζετε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και να συνεργάζεστε στενά με άλλες εσωτερικές ομάδες για την επίτευξη των KPI σας, τότε η συγκεκριμένη θέση είναι η ιδανική επιλογή.

Ο Sales Account Manager διαχειρίζεται ένα υπάρχον χαρτοφυλάκιο πελατών και αυξάνοντάς το, αναπτύσσει και αυξάνει τις πωλήσεις εντός της επικράτειας για την επίτευξη και υπέρβαση των ετήσιων στόχων και εσόδων, χρησιμοποιεί τη στρατηγική διερεύνηση για να εντοπίσει, να αξιολογήσει και να προτείνει εναλλακτικές επιχειρηματικές λύσεις, συνεργάζεται με το τμήμα πωλήσεων και άλλες εσωτερικές ομάδες για να αναπτύξει στρατηγικά σχέδια μάρκετινγκ και να διασφαλίσει ότι πληρούνται οι KPI κ.ά.

Ο υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας πρέπει να έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, marketing ή σχετικού τομέα, αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ως διαχειριστής λογαριασμού πωλήσεων, εμπειρία στις πωλήσεις και ικανότητα παροχής εξαιρετικής εμπειρίας στον πελάτη, γνώση λογισμικού CRM και MS Office (ιδιαίτερα MS Excel), επιχειρηματική οξυδέρκεια με κατανόηση των μετρήσεων απόδοσης πωλήσεων κ.ά.

Η CPI SA προσφέρει φιλικό περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση, ιδιωτική ασφάλιση υγείας και ζωής και εταιρικό αυτοκίνητο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θέση εργασίας πατήστε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 570

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ