Skip to main content
16 October 2024 06:53

Η CPI SA αναζητά Sales Account Manager

Η CPI SA έχει μια ελεύθερη θέση εργασίας για Sales Account Manager. Οι αρμοδιότητες του Sales Account Manager είναι:

• Η διαχείριση υφιστάμενου χαρτοφυλακίου πελατών και η αύξηση του χαρτοφυλακίου πελατών για την επίτευξη στοχευμένης ανάπτυξης.

• Η ανάπτυξη και αύξηση των πωλήσεων εντός της επικράτειας για την επίτευξη και υπέρβαση των ετήσιων στόχων.

• Η αξιοποίηση της στρατηγικής διερεύνησης για τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη σύσταση εναλλακτικών επιχειρηματικών λύσεων.

• Η συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων και με άλλες εσωτερικές ομάδες για την ανάπτυξη στρατηγικών σχεδίων marketing και προϊόντων και τη διασφάλιση της επίτευξης των KPIs.

• Η δημιουργία εκθέσεων προόδου για τους πελάτες και τα ανώτερα στελέχη του οργανισμού.

• Ο εντοπισμός ευκαιριών upsell, cross-sell και ανανέωσης και η τακτική επικοινωνία με την ομάδα πωλήσεων κ.ά.

Τα προσόντα που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είναι πτυχίο BSc στη διοίκηση επιχειρήσεων, το marketing ή σε συναφή τομέα, αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ως διαχειριστής λογαριασμού πωλήσεων, πρακτική εμπειρία στις πωλήσεις και ικανότητα παροχής άριστης εμπειρίας στον πελάτη, γνώση του λογισμικού CRM και του MS Office (ιδίως του MS Excel), επιχειρηματική αντίληψη με κατανόηση των μετρήσεων απόδοσης των πωλήσεων, εμπορικές διαπραγματευτικές ικανότητες και ικανότητα επιρροής, ικανότητα έγκαιρης εκτέλεσης έργων και απάντησης σε ερωτήματα, άριστες δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας.

Η CPI SA παρέχει φιλικό περιβάλλον εργασίας, συνεχή κατάρτιση, ιδιωτική ασφάλιση υγείας και ζωής και εταιρικό αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 599

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ