Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 January 2023 07:48

Η COSMOTE στο πλευρό νέων φοιτητών

Υποτροφίες σε 30 πρωτοετείς φοιτητές/τριες που συνολικά υπερβαίνουν τα 500.000 ευρώ, ανακοίνωσε η COSMOTE.

Οι υποτροφίες COSMOTE παρέχουν οικονομική ενίσχυση  για όλα τα έτη σπουδών, σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, με στόχο να μπορέσουν να  πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους. Στα 21 χρόνια του θεσμού των υποτροφιών, του προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς της COSMOTE, έχουν δοθεί υποτροφίες συνολικής αξίας άνω των €7,5 εκατ. σε περισσότερους από 780 φοιτητές σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της φετινής απονομής, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, συνομίλησε με τους υποτρόφους και δήλωσε σχετικά: «Μέσα από το Πρόγραμμα Υποτροφιών στηρίζουμε νέους ανθρώπους με όρεξη για μάθηση, με αξίες και προοπτικές. Νέους με πίστη στις δυνάμεις τους και πάθος για τον σκοπό τους, που ξεπερνούν δυσκολίες και ονειρεύονται ελεύθερα. Στην COSMOTE, πιστεύουμε σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους μέσα από την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση και στην ψηφιακή τεχνολογία. Επενδύοντας στη νέα γενιά, επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.»

Επιπλέον της υποτροφίας, η COSMOTE προσφέρει στους υποτρόφους σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις για την κάλυψη των καθημερινών τους τηλεπικοινωνιακών αναγκών, όπως ένα πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet για όλα τα έτη των σπουδών τους,  COSMOTE TV, αλλά και εξοπλισμό όπως laptop.

Τεύχος 213

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ