Skip to main content
15 June 2023 06:46

Η Cogent εμπιστεύτηκε τη Lancom

Η συνεργασία μεταξύ Lancom και Cogent Communications επισφραγίστηκε στο International Telecoms Week στις ΗΠΑ, με την Cogent Communications να αποκτά νέο σημείο παρουσίας στη χώρα εντός του Balkan Gate Thessaloniki. Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας εγκαινιάστηκε στο Balkan Gate, το μοναδικό Carrier Neutral, Tier III Data Center της Βόρειας Ελλάδας, παρουσία συνεργατών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και στελεχών των δύο εταιρειών. Με τη συμφωνία αυτή, η Lancom δύναται να αποκτήσει έναν πολύτιμο συνεργάτη και η Cogent να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Global Account Manager της Cogent, κα Κατερίνα Τασούλα, παρουσίασε τις υπηρεσίες της εταιρείας, ενώ μαζί της παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο κος Mark Stuart, Sales Director για τις UK & Ireland, και ο κος Francois Lemaigre, Vise President of European Sales.

H επιλογή του Balkan Gate Thessaloniki ως νέου σημείου παρουσίας (PoP) θα δώσει στους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες της Cogent τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν υπηρεσίες, όπως Dedicated Internet Access, Ethernet P2P/VPN, SD-WAN κ.ά., είτε εντός των Data Centers της Lancom, είτε σε οποιοδήποτε σημείο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της. Tο Balkan Gate Thessaloniki φιλοξενεί ήδη τα σημεία παρουσίας και συγκέντρωσης των δικτύων οπτικών ινών εταιρειών, όπως η Grid Telecom, η Islalink, η EΧΑ Infrastructure, η UGI/Nova, η Vestitel κ.ά., παρέχοντας πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης με τα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη και την Τουρκία, μέσω των συνεχώς εκτεινόμενων δικτύων των προαναφερθέντων παρόχων.

Τεύχος 306

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ