Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

3 October 2022 06:48

Η Clarks υψώνει κυβερνο-τείχη με τη βοήθεια της Check Point

Η Check Point® Software Technologies συνεργάζεται με την εταιρεία Clarks για την αναθεώρηση της πλήρους στάσης της στον κυβερνοχώρο και την υιοθέτηση εκ μέρους της μιας ενοποιημένης προσέγγισης που τις παρέχουν οι λύσεις Infinity Unified Management, Harmony, Quantum και CloudGuard της Check Point.

Η Check Point Software ενοποίησε την υποδομή ασφαλείας της Clarks για να παρέχει αυτοματοποιημένες άμυνες σε ολόκληρο τον οργανισμό της. Η Clarks απέκτησε επίσης πλήρη προστασία από κάθε είδους κυβερνοεπίθεση, ακόμη και από τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις πέμπτης γενιάς (Gen V), που είναι επιθέσεις πολλαπλών διανυσμάτων. Οι λύσεις λογισμικού Check Point που ανέπτυξε η εταιρεία περιλαμβάνουν:

Επτά συστοιχίες Check Point Quantum Security Gateway που υπερασπίζονται το παγκόσμιο αποτύπωμα της εταιρείας και παρέχουν εξαιρετικά επεκτάσιμη προστασία από κυβερνοεπιθέσεις Gen V.

Check Point CloudGuard Network Security για να εξασφαλισθούν λύσεις που βασίζονται στο cloud μέσα σε λίγα λεπτά.

Check Point Infinity Unified Management για την παροχή ενοποιημένης ορατότητας ολόκληρου του περιβάλλοντος δικτύου της Clarks – επιτρέποντας εύκολη και ευέλικτη διαχείριση πολιτικής, διαμόρφωση και ανάπτυξη σε ολόκληρη την επιχείρηση και ενοποίηση.

Check Point Harmony Endpoint για πλήρη προστασία τελικού σημείου και αυτοματοποιημένη ανίχνευση και αποκατάσταση επιθέσεων (EDR).

Check Point Quantum SmartEvent – διαχείριση συμβάντων για την παροχή πλήρους ορατότητας απειλών με ενιαία προβολή των κινδύνων ασφαλείας.

Check Point Quantum Compliance για τη συνεχή παρακολούθηση της συμμόρφωσης της ασφάλειας δικτύου μιας εταιρείας με τους κανονισμούς και τις βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας.

Τεύχος 142

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ