Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 October 2022 06:51

Η Check Point αναγνωρίζεται ως Leader σε έκθεση της Forrester

Η Check Point Software Technologies αναγνωρίστηκε ως leader στο report The Forrester Wave™: Enterprise Firewalls, για το Q4 του 2022. Σύμφωνα με την έκθεση, η Check Point «έχει ένα αξιοθαύμαστο όραμα: Να είναι τόσο καλή στην πρόληψη απειλών, ώστε να προστατεύει καθημερινά τις επιχειρήσεις-πελάτες της που δεν εξειδικεύονται στον κυβερνοχώρο να διαχειρίζονται ένα εξελιγμένο SOC».

Η Check Point χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη, μηχανική εκμάθηση και ουσιαστική γνώση για την αποτροπή εξελιγμένων zero-day απειλών κυβερνοασφάλειας, παρέχοντας παράλληλα ένα απλό και ελκυστικό στη χρήση περιβάλλον για τους πελάτες της. Το περιβάλλον διαχείρισης της Check Point βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών ασφαλείας εντοπίζοντας γρήγορα, διερευνώντας και αυτοματοποιώντας τις αποκρίσεις σε ολόκληρη την υποδομή IT της εκάστοτε επιχείρησης.

Στην έκθεση επίσης αναφέρονται τα ακόλουθα:

• Το Check Point Quantum Intrusion Prevention System (IPS) – Η Forrester σημειώνει ότι η Check Point υπερέχει σε συνολική απόδοση ασφάλειας με ανώτερη ανάλυση κακόβουλου λογισμικού και IDS/IPS.

• Η Ισχυρή Υποστήριξη πελατών – Η Forrester παρατηρεί ότι η Check Point διατήρησε ανέπαφη την αλυσίδα εφοδιασμού της κατά τη διάρκεια της πανδημίας και οι πελάτες της εξακολουθούν να έχουν σε υψηλή εκτίμηση τη χρηστικότητα του προμηθευτή.

Διαισθητική χρηστικότητα – Η Forrester δηλώνει ότι το περιβάλλον διαχείρισης της Check Point παραμένει εξαιρετικό, καθώς είναι και οπτικά ευχάριστο και διαισθητικό.

• Το Check Point Harmony Connect – Η Forrester ανέφερε ότι το νέο τείχος προστασίας της Check Point ως υπηρεσία προσφέρει διαθεσιμότητα πέντε 9s (99,999%) με σύνδεση πολύ χαμηλής καθυστέρησης 35 ms. Το Harmony Connect παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλεια από το cloud για την εφαρμογή πολιτικής μηδενικής εμπιστοσύνης σε εταιρικές εφαρμογές στο κέντρο δεδομένων, εφαρμογές IaaS ή SaaS, ασφαλή πρόσβαση και περιήγηση στο Διαδίκτυο για απομακρυσμένους χρήστες και προστασία απευθείας συνδέσεων από υποκαταστήματα στο cloud διασφαλίζοντας τις τρέχουσες υποδομές SD-WAN των οργανισμών.

Τεύχος 156

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ