Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 June 2022 06:50

Η ATC παρουσιάζει το ERP Epicor IoT

Σήμερα, οι μηχανές στην παραγωγή διαθέτουν «έξυπνους αισθητήρες» (Smart Sensors) που συλλέγουν και ενημερώνουν με διάφορες πληροφορίες τους υπεύθυνους παραγωγής και τις ομάδες εργασίας με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το επίπεδο απόδοσής τους.

Τα δεδομένα αυτά ερμηνεύονται με τη βοήθεια ενός ERP που συλλέγει, φιλτράρει και αναλύει τα δεδομένα που προκύπτουν από κρίσιμα σημεία της παραγωγικής διαδικασίας, ώστε να λαμβάνονται στοιχειοθετημένες αποφάσεις, εύκολα και άμεσα.

Το Epicor IoT συνδυάζει τη δύναμη του Microsoft Azure IoT Hub με την πλούσια λειτουργικότητα και το εύχρηστο περιβάλλον του Epicor Kinetic (νέο όνομα για το Epicor ERP). Το Epicor IoT προσφέρει ξεκάθαρη εικόνα για τη δραστηριότητα μιας επιχείρησης, καθημερινά.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει:

• Δημιουργία ειδοποιήσεων για την πρόληψη προβλημάτων βάσει συγκεκριμένων κανόνων.

• Αύξηση της εμβέλειας του ERP σε κάθε τμήμα της επιχείρησης.

• Παρακολούθηση αποθεμάτων υλικών, όπως π.χ. πρώτες ύλες, υλικά συσκευασίας κτλ, σε πραγματικό χρόνο και αποφυγή διακοπών στη διαδικασία της παραγωγής.

• Αύξηση της παραγωγικότητας μέσω αυτοματοποιημένων ροών εργασίας.

• Οπτικοποίηση δεδομένων για άμεση λήψη αποφάσεων χρησιμοποιώντας εργαλεία, όπως Epicor Data Discovery (EDD) and Epicor Data Analytics (EDA).

Τεύχος 90

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ