Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 June 2024 06:46

Η Altair αποκτά νέα γραφεία στη Θεσσαλονίκη

Η Altair προχωρά στην ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα, καθώς προχώρησε στα εγκαίνια νέου γραφείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία με την παρουσία της στον τομέα της υπολογιστικής νοημοσύνης εδραιώνει τη θέση της εταιρείας ως κόμβο περιφερειακής ανάπτυξης από τότε που άνοιξε το πρώτο της γραφείο το 2012, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη κίνηση, ο κος Λάζαρος Τσιορακλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Altair Hellenic, τόνισε ότι: «Η Altair στην Ελλάδα αναπτύσσεται συνεχώς και η επέκταση της παρουσίας μας στη Θεσσαλονίκη με ένα δεύτερο γραφείο αποτελεί απόδειξη ότι η δουλειά μας έχει θετικό αντίκτυπο στους πελάτες μας, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην Ευρώπη. Το εργατικό δυναμικό μας στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά 140% μέσα σε τέσσερα χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε αυτή την ανοδική πορεία, προσελκύοντας δυναμικά νέα ταλέντα και παρέχοντας βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Το τρίτο γραφείο συμπληρώνει τις άλλες δύο παρουσίες της Altair στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επιπρόσθετα, το γραφείο στο κέντρο της πόλης ενισχύει τις ισχυρές πανεπιστημιακές συνεργασίες της Altair, ιδιαίτερα με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αυτή η επέκταση παγιώνει τη θέση της Ελλάδας ως σημαντικού κόμβου τεχνικών ταλέντων για την Altair στην περιοχή της Ευρώπης / Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Το 90% της τεχνικής ομάδας EMEA της Altair εδρεύει στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του 80% του υπάρχοντος προσωπικού στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΥΧΟΣ 530

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ