Skip to main content
10 September 2024 06:57

Η Adacom αναζητά Cyber Security Consultant

Η Adacom αναζητά Cyber Security Consultant για να βοηθήσει τους πελάτες της να προστατεύσουν τις κρίσιμες πληροφορίες τους και να διασφαλίσουν τη συνέχεια της επιχείρησής τους. Ο Senior Cyber Security Consultant είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή και την επιτυχή ολοκλήρωση συμβουλευτικών έργων Cyber Security σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:

• Διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών.

• Διαχείριση επιχειρησιακής συνέχειας.

• Εκτίμηση κινδύνου.

• Ταξινόμηση πληροφοριών.

• Ενημέρωση για την ασφάλεια.

• Συμμόρφωση με τα κανονιστικά πλαίσια ασφάλειας πληροφοριών της ΕΕ και της Ελλάδας.

• Συμμόρφωση με διεθνή πρότυπα, όπως ISO / IEC 27001, ISO 22301, PCI-DSS, GDPR.

Οι αρμοδιότητες του Cyber Security Consultant είναι η αξιολόγηση των πελατών σε σχέση με ένα ευρύ φάσμα πλαισίων ασφάλειας και συμμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένων των GDPR, ISO/27001/2, ISO 20000, ISO 22301 κ.λπ., η ανάλυση και διαχείριση κινδύνων πελατών και η ανάπτυξη συστάσεων για την αποκατάσταση των κενών κινδύνου και συμμόρφωσης, η διεξαγωγή ελέγχων εγγράφων και συνεντεύξεων σε σχέση με τις απαιτήσεις συμμόρφωσης και τις βέλτιστες πρακτικές, η συγγραφή παραδοτέων εκθέσεων κ.ά.

Τα προσόντα που χρειάζονται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είναι πανεπιστημιακό πτυχίο με αντικείμενο και ειδικότητα σχετικό με την πληροφορική ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών με αντικείμενο την ασφάλεια πληροφοριών, εμπειρία 3 έως 5 ετών, εμπειρία στην εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης, αξιολόγησης κινδύνων, ταξινόμησης πληροφοριών, ευαισθητοποίησης σε θέματα ασφάλειας, συμμόρφωσης κ.ά. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στις ΤΠΕ ή στην ασφάλεια πληροφοριών θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.

Η Adacom προσφέρει ιδιωτική ασφάλιση υγείας, ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, εκπαίδευση και ανέλιξη, μπόνους απόδοσης, φορητό υπολογιστή, τηλέφωνο με πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας, πατήστε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 573

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ