Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 October 2022 06:48

Η συμμετοχή της Schneider Electric στη φετινή ENERGIA.TEC

Η Schneider Electric συμμετείχε στην 4η διεθνή έκθεση ENERGIA.TEC, μία έκθεση αφιερωμένη στο ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και την ηλεκτροκίνηση, που πραγματοποιήθηκε το 3ήμερο 21-23 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Η εταιρεία στο ειδικά διαμορφωμένο booth, προσέφερε στους επισκέπτες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει σε ηλεκτρολογικό, βιομηχανικό και διακοπτικό υλικό, όπως επίσης και λύσεις οικιακού και κτιριακού αυτοματισμού τεχνολογίας ΚΝΧ, φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και ψηφιακών λύσεων. Η εταιρεία δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την προσέλευση και το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια αποχής. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ειδικούς της εταιρείας και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου πραγματοποιήθηκαν συνολικά τέσσερις ομιλίες:

• Η κα Κωνσταντίνα Γκιάτη, Sustainable Architecture & Interior Design Project Consultant, της Schneider Electric, ενημέρωσε το κοινό σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων που φέρουν πιστοποίηση για βιωσιμότητα, εστιάζοντας στο Πρότυπο Πιστοποίησης Προϊόντων Cradle-to-Cradle.

• H κα Αριστέα Μαρμάρου, Offer Marketing Manager Power Products της Schneider Electric, παρουσίασε τις ασύρματες λύσεις μέτρησης PowerLogic PowerTag και προστασίας από υπερθέρμανση καλωδίων με το νέο αισθητήρα PowerLogic HeatTag.

• Ο κος Ανδρέα Πολυμενάκου, Field Service Engineer και Safety Champion, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Η Ασφάλεια είναι επιλογή, όχι τύχη», κατά τη διάρκεια της οποίας υπογράμμισε το σημαντικό θέμα της ασφάλειας και όλα τα Μέτρα Ατομικής Προστασίας που ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης καλείται να πάρει για την καθημερινή του εργασία.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης είχε τοποθετηθεί και το ειδικά διαμορφωμένο van της Schneider Electric, γνωστό για τις επισκέψεις του σε διάφορα σημεία διανομής ανά την Ελλάδα. Εκεί οι επισκέπτες του van είδαν από κοντά την προϊοντική γκάμα που αφορά σε οικιακή χρήση, με βασική έμφαση στις σειρές διακοπτικού υλικού, όπως η νέα σειρά Unica, τους ηλεκτρολογικούς πίνακες και προϊόντα retail basket, όπως πολύπριζα, μπαλαντέζες και προβολείς.

Στο περίπτερο της Schneider Electric παρουσιάστηκε και μία λύση ηλεκτροκίνησης, το Smart Wallbox. Είναι μια ιδανική λύση για δημόσιες εγκαταστάσεις στάθμευσης, εταιρικούς στόλους EV και συγκροτήματα διαμερισμάτων. Το Smart Wallbox προσφέρει δυνατότητες μέτρησης ενέργειας, καθώς και τη συνδεσιμότητα που χρειάζεται για να διασφαλιστεί ο έλεγχος ταυτότητας χρήστη, να δημιουργηθούν αναφορές και χρεώσεις, να εκχωρηθεί το κόστος σε μεμονωμένους χρήστες και να εκτελεστεί απομακρυσμένη συντήρηση.

Μάλιστα, από την επόμενη χρονιά η εταιρεία θα λανσάρει πλήρη γκάμα ηλεκτρονικών φορτιστών.

Τέλος, η Schneider Electric διοργάνωσε σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ένα παιχνίδι 5 ερωτήσεων σχετικών με την ασφάλεια των ηλεκτρολόγων και το ηλεκτρολογικό υλικό. Υπερβαίνοντας τον στόχο των 500 συμμετοχών, που είχε θέσει η εταιρεία για τη διάρκεια της 3ήμερης έκθεσης, η εταιρεία θα παρέχει και θα εξοπλίσει με ηλεκτρολογικό υλικό σπίτια του οργανισμού.

Τεύχος 161

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ