Skip to main content
3 February 2023 07:44

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στην ελληνική αποστολή στην Ιαπωνία

Ως γνωστόν, o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβερνητική αντιπροσωπεία, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Τόκυο στις 29-31 Ιανουαρίου 2023.

Στο πλαίσιο αυτό, επιχειρηματική αποστολή ιδιωτικών εταιρειών συνόδευσαν την κυβερνητική ομάδα στο ταξίδι τους. Μεταξύ των εταιρειών που πλαισίωσαν την εταιρική αντιπροσωπεία ήταν η Πρίσμα Ηλεκτρονικά.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κο Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κο Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη, την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κα Αλεξάνδρα Σδούκου και όλη την ομάδα του Enterprise Greece για την οργάνωση συναντήσεων της εταιρείας με Ιαπωνικές Ναυτιλιακές εταιρείες και Ναυπηγεία.

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά εκπροσωπήθηκε στην αποστολή από την κα Δήμητρα Μαρίνα Γιορδαμλή, η οποία πραγματοποίησε στο Τόκυο επιχειρηματικές συναντήσεις για το σύστημα Laros που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Ένα εργαλείο που παρέχει συνεχή πραγματική παρακολούθηση της κατάστασης των υποσυστημάτων ενός πλοίου, διάγνωση, πρόγνωση και έγκαιρη προειδοποίηση, δημιουργώντας και μεταδίδοντας δεδομένα που συμβάλλουν στη επαύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας ενός πλοίου, στην βελτίωση της απόδοσης του και συμμόρφωσή του με το κανονιστικό πλαίσιο, με αυξημένη ασφάλεια και καλύτερη προβλεπτική – προγνωστική συντήρηση.

Τεύχος 220

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ