Skip to main content
14 November 2022 07:49

Η παρουσία της Divico Security στην energia.tec

Ιδρυμένη το 1982 από τον κύριο Βυργιώτη Δημήτριο, η Divico Security είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας που επικεντρώνεται στην συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου.

Το περιοδικό Security Report, συνάντησε την Divico Security στην ENERGIA.TEC, όπου συνομίλησε με τον κο Χρήστο Βυργιώτη, Business Development Manager της Divico Security, σχετικά με τα νέα προϊόντα της εταιρείας, αλλά και τα νέα της σχέδια για το έτος 2022-2023. Πιο συγκεκριμένα, ο κος Βυργιώτης αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του Divico Portal, μίας νέας εφαρμογής που παρέχει η Divico Securiry στους εγκαταστάτες. Μέσω αυτής της εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα στους εγκαταστάτες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικές με τον συναγερμό των πελατών, στους οποίους έχουν εγκαταστήσει το σύστημα ασφαλείας και εκείνοι με τη σειρά τους είναι συνδεδεμένοι με το κέντρο λήψεως σημάτων της Divico. Οι τεχνικοί μπορούν να βλέπουν αναλυτικά όλες τις πληροφορίες από την καρτέλα του πελάτη, να βλέπουν live τα σήματα από τον συναγερμό του εκάστοτε πελάτη, να βλέπουν το σύνολο των Ζωνών του συστήματος ασφαλείας και πολλά ακόμα.

Το Divico Go είναι ένα ακόμα πρωτοποριακό προϊόν της εταιρείας. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει προσωπικό συναγερμό για ηλικιωμένους, αλλά και ανθρώπους που εκτίθενται σε κίνδυνο και ζουν απομονωμένα. Πρόκειται για μια κινητή συσκευή προσωπικής βοήθειας με τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας 3G και παγκόσμιου συστήματος εντοπισμού θέσης (GPS). Το Divico Go επιτρέπει στα αγαπημένα σας πρόσωπα να λάβουν άμεση βοήθεια όταν τη χρειάζονται και δεν έχουν πρόσβαση σε άλλη συσκευή, καλώντας ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

Επίσης, στο περίπτερο της εταιρείας παρουσιάστηκαν και νέες λύσεις για την περιμετρική ασφάλεια, όπως το νέο μαγνητικό σύστημα προστασίας των περιφράξεων που έχει πολύ χαμηλό κόστος σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα περίφραξης, όπως τα φωτοκύτταρα ή το ακουστικό καλώδιο. H λειτουργία του στηρίζεται σε ψηλό συρματόσχοινο, το οποίο τοποθετείται σε ύψος ανάλογα με τον βαθμό ασφαλείας που θέλουμε να επιτύχουμε. Στηρίζεται μαγνητικά σε ειδικές βάσεις, οι οποίες τοποθετούνται ιδανικά ανά 25 μέτρα μεγ. στην περίφραξη.

Τέλος, ο λόγος για το ψηφιακό V-TIMER που προσφέρει οικονομία, άνεση και ασφάλεια στη χρήση του Θερμοσίφωνα.

Τεύχος 171

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ