Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 May 2022 06:47

Η εκπαίδευση πετάει «στα σύννεφα»

Η Office Line ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση εικονικών εργαστηρίων μέσω της πλατφόρμας Microsoft Azure Lab Services, για λογαριασμό του Mediterranean College.

Το εργαστηρίου εκπαίδευσης που δημιουργήθηκε στο Cloud, δίνει πρόσβαση στους σπουδαστές ανά πάσα στιγμή με το μικρότερο κόστος, τη μέγιστη διαθεσιμότητα και πρόσβαση από παντού παρέχοντας, την ίδια στιγμή, τη δυνατότητα για άμεση αυξομείωση των πόρων ανάλογα με τους σπουδαστές και το αντικείμενο της τάξης.

Με την αποτελεσματική προσπάθεια των εξειδικευμένων τεχνικών της Office Line, το Mediterranean College, αλλά και οι σπουδαστές του, απολαμβάνουν πλέον σημαντικά οφέλη, τα οποία προσφέρουν οι τεχνολογίες του Microsoft Azure Cloud.

Τα Azure Virtual Labs παρέχουν έναν εύκολο τρόπο για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να εισαγάγουν τόσο βασικά όσο και σύνθετα προγράμματα στους φοιτητές, ενσταλάζοντας δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και έναν νέο τρόπο σκέψης. Τα εκπαιδευτήρια που επιλέγουν να διδάξουν μαθήματα εργαστηρίου υπολογιστών μπορούν να επωφεληθούν από την ευκολία χρήσης του Azure Lab και τα ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας που παρέχει το Microsoft Azure Cloud.

Τεύχος 71

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ