Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 September 2024 06:45

Η ΔΥΠΑ έγινε ο ανάδοχος του έργου για τις υποδομές εικονικών επιφανειών εργασίας

Η ΔΥΠΑ ανέδειξε την ένωση εταιρειών «Nova ICT Office LineCosmos Business Systems» ανάδοχο του έργου με αντικείμενο τη δημιουργία και λειτουργία υποδομής εικονικών επιφανειών εργασίας Virtual Apps & Shared Desktops και εφαρμογών γραφείου συστήματος απομακρυσμένης σύνδεσης σε εικονικούς προσωπικούς υπολογιστές. Η προσφορά ανέρχεται στα 4.998.762 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το έργο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

• Την προμήθεια και εγκατάσταση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος τεχνολογίας Virtual Apps & Desktops για την παροχή απομακρυσμένης πρόσβασης από τους χρήστες των γραφείων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

• Λογισμικό φιλοξενίας των εικονικών μηχανών, λογισμικό Virtual Apps & Shared Desktops ως υπηρεσία, και άδειες χρήσης για 4.000 χρήστες, για τουλάχιστον δύο έτη.

• Διακομιστές για το Data Center της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, για τις απαιτήσεις διαμόρφωσης Active Directory καθώς και λοιπών στοιχείων που απαιτείται από την προσφερόμενη λύση.

• Σύστημα αποθήκευσης τύπου SAN με σύνδεση FC ικανό για την υποστήριξη κοινού αποθηκευτικού χώρου των ανωτέρω διακομιστών.

• Όλες τις απαιτούμενες άδειες χρήσης για δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης σε virtual apps/shared dekstops για τουλάχιστον 4.000 χρήστες, για ένα τουλάχιστον έτος.

ΤΕΥΧΟΣ 579

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ