Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 March 2022 09:58

Η ΔΕΚΑ συνεχίζει τον ψηφιακό της μετασχηματισμό με τη βοήθεια της ΤΕΚΑ Systems

H TEKA Systems Α.Ε. ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη SAP Business One για την εταιρεία ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία οργάνων μέτρησης – αυτοματισμού.

Σκοπός του έργου ήταν η εφαρμογή και κάλυψη του συνόλου των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, καθώς και η ομαλή μετάβασή της σε ένα σύγχρονο λογισμικό διεθνούς εμβέλειας.

Το έργο υλοποιήθηκε εντός του χρονικού πλαισίου που είχε οριστεί και περιελάμβανε την ανάπτυξη και εφαρμογή όλων των επιμέρους δομικών στοιχείων, όπως την ολοκληρωμένη οικονομική διαχείριση, την ελεγκτική, τις πωλήσεις και τη διανομή, τη διαχείριση αποθηκών και υλικών, την παρακολούθηση έργων και πελατών.

Μέσα στον πρώτο χρόνο της πλήρους εφαρμογής του SAP Business One, η ΔΕΚΑ εξυπηρέτησε το πελατολόγιό της ταχύτερα κατά 30%, και πέτυχε αύξηση τζίρου κατά 10% στον κύκλο εργασιών της με ολοκληρωμένη και σωστή παρακολούθηση του συνόλου της δραστηριότητάς της.

Βασιζόμενη στις αναφορές του συστήματος, η ΔΕΚΑ είναι σε θέση να διαχειριστεί με βέλτιστο τρόπο τα ταχέως ή τα μη ταχέως κινούμενα προϊόντα και να επιτύχει να μειώσει το απόθεμά της μέχρι και 15% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Επιπλέον, έχει ήδη εγκατασταθεί και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η διαχείριση των τιμολογίων εσόδων (MyData) μέσω του SAP Business One προς την ΑΑΔΕ.

Παρακολουθήστε το παρακάτω σχετικό video:

Τεύχος 38

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ