Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 May 2022 09:00

Η ΔΕΗ blue φέρνει κοντά τον κόσμο του e-mobility

Η ΔΕΗ blue προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ, σχεδιασμένες γύρω από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, στοχεύοντας έτσι να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που μετακινούμαστε και να κάνει την ηλεκτροκίνηση προσιτή και προσβάσιμη σε όλους. Αποστολή της είναι η δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου δημοσίως προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα.

Η ΔΕΗ blue διευρύνει την παρουσία της γεωγραφικά, τη στιγμή που ήδη διαθέτει συνολικά πάνω από 480 σημεία φόρτισης δημοσίως προσβάσιμα και το σημαντικότερο, επενδύει σταδιακά και στην ενίσχυση του δικτύου ταχυφορτιστών που κρίνονται απαραίτητοι για την άμεση φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Οι δημοσίως προσβάσιμοι σταθμοί φόρτισης Η/Ο της ΔΕΗ blue βρίσκονται σε όλα τα σημεία που χρειάζεται και κινείται ο οδηγός. Σε εμπορικά καταστήματα, πρατήρια υγρών καυσίμων, αεροδρόμια, λιμάνια και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Με την εφαρμογή ΔΕΗ Blue στο κινητό, μπορεί ο καταναλωτής να εντοπίσει τον κοντινότερο φορτιστή, να ολοκληρώσει τη συνεδρία φόρτισης και να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα, λαμβάνοντας προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Τα νέα σημεία φόρτισης της ΔΕΗ blue είναι στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη στην Κρήτη, σε καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος σε Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη & Κρήτη, σε πρατήρια της ΕΛΙΝ, σε κεντρικά σημεία των Αθηνών (Πειραιώς, Καλλιρρόης), όπως επίσης και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Στόχος της ΔΕΗ blue είναι να φτάσει τους 10.000 φορτιστές μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

Επιπλέον, υπάρχει και η ιδιωτική φόρτιση, στην οποία η ΔΕΗ blue προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε οικιακούς πελάτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να φορτίσουν εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητό τους στον δικό τους χώρο.

Η ΔΕΗ blue προσφέρει 3 τύπους φορτιστών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει την κατάλληλη λύση φόρτισης για τον χώρο του και να επωφεληθεί από την προσφορά της ΔΕΗ blue στις υπηρεσίες εγκατάστασης. Αγοράζοντας φορτιστή και την εγκατάστασή του από τη ΔΕΗ blue o πελάτης κερδίζει 10% έκπτωση στις υπηρεσίες εγκατάστασης.

Τεύχος 70

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ