Skip to main content
22 June 2022 06:53

Ηλεκτρονική δωροκάρτα από το Skroutz

Το Skroutz συστήνει στους καταναλωτές τις ηλεκτρονικές δωροκάρτες Skroutz. Με μια απλή αναζήτηση εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες επιλογές – 20€, 50€, 100€ και 150€ – και για την αποστολή της αρκεί απλώς το email του παραλήπτη.

Στη συνέχεια, ο παραλήπτης θα λάβει ένα email με το προσωποποιημένο μήνυμα της επιλογής του αποστολέα και τον μοναδικό αριθμό της δωροκάρτας. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον μοναδικό κωδικό της δωροκάρτας κατά το στάδιο της πληρωμής, ο οποίος έχει ισχύ 12 μήνες από τη στιγμή της έκδοσης της κάρτας.

«Με γνώμονα το όραμά μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία στις online αγορές, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των καταναλωτών. Από σήμερα, οι χρήστες μπορούν να προσφέρουν τη δυνατότητα στους οικείους τους να επιλέγουν εκείνοι το δώρο που επιθυμούν μέσα από τα περισσότερα από 7 εκατομμύρια προϊόντα που μπορούν να βρουν στο Skroutz», σημειώνει ο κος Γιάννης Αλιβιζάτος, Chief Operations Officer της Skroutz.

Τεύχος 93

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ