Skip to main content
9 July 2024 06:58

Επτά νέα Galaxy Experience Spaces από την Samsung

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανοίγει επτά Galaxy Experience Spaces σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας νέους τρόπους επικοινωνίας, δημιουργίας και ολοκλήρωσης εργασιών με το Galaxy AI, στο οικοσύστημα Galaxy. Με τα σημεία να εκτείνονται από το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, την Τζακάρτα, τη Σεούλ και το Τόκιο, οι φίλοι των Galaxy σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να εξερευνήσουν το Galaxy AI από κοντά με έναν συναρπαστικό και διαδραστικό τρόπο.

«Καθώς η Samsung συνεχίζει να εξελίσσει το Galaxy AI και να το προωθεί ένα βήμα παρακάτω, δεσμευόμαστε να παρέχουμε μοναδικές και βελτιστοποιημένες εμπειρίες Galaxy AI για να ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε μορφότυπο, από τη νεότερη σειρά Galaxy Z μέχρι και το ευρύτερο οικοσύστημα Galaxy», δήλωσε ο κος Jamie Park, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος Experience Marketing Group, Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων, προσφέροντας στους λάτρεις των Galaxy μια αποκλειστική ματιά στο πώς οι δυνατότητες του Galaxy AI σε όλο το οικοσύστημα Galaxy μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινή μας ζωή».

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το καλοκαίρι είναι περίοδος διακοπών και ταξιδιών, οι χώροι Galaxy Experience Spaces προσκαλούν τους χρήστες να δουν πώς οι διαφορετικές λειτουργίες Galaxy AI μπορούν να εμπλουτίσουν κάθε ταξίδι. Οι Galaxy AI λειτουργίες παρουσιάζουν νέους τρόπους για την ενίσχυση της παραγωγικότητας με την απλοποίηση του προγραμματισμού και της οργάνωσης του ταξιδιού, νέους τρόπους για αποτύπωση αξέχαστων στιγμών, καθώς και τη δυνατότητα επικοινωνίας χωρίς το βάρος των γλωσσικών εμποδίων.

ΤΕΥΧΟΣ 544

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ