Skip to main content
18 July 2024 06:52

Επιχείρηση της χρονιάς ανακηρύχθηκε η Metlen

Tα πραγματικά success stories της ελληνικής οικονομίας επιβραβεύθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων για το ελληνικό επιχειρείν, Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024, που διοργάνωσε για ένατη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024.

Στο Golf Privé της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, τιμήθηκαν επιχειρήσεις και, φυσικά, οι άνθρωποι πίσω από αυτές, που ξεχώρισαν για τα επιτεύγματα και τις επιδόσεις τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην πολυτελή 11η έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε.

Αναλυτικότερα, αρχικά τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές των κλάδων, που αποτελούν κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα.

Στην κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης, Επιχείρηση της Χρονιάς αναδείχθηκε η Metlen Energy & Metals, μετά από ψηφοφορία μεταξύ 9.500 υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις. Υποψήφιες ήταν 15 από τις πιο σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες προέκυψαν από διαδικασία προεπιλογής, στην οποία προχώρησε η ειδική επιτροπή βραβεύσεων της διοργάνωσης μετά από έλεγχο των οικονομικών τους στοιχείων και της γενικότερης εικόνας και πορείας τους στην αγορά.

Την τελετή απονομής τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργόs Εσωτερικών, κος Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος πραγματοποίησε και την απονομή της κορυφαίας διάκρισης της βραδιάς στη Metlen Εnergy & Metals.

ΤΕΥΧΟΣ 551

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ