Skip to main content
16 February 2023 07:45

Επιτυχώς προχωράει το DiGiYouth Initiative της Microsoft

Το DiGiYouth Initiative, αποτέλεσμα της σύμπραξης της Microsoft με το ReGeneration, ιδρύθηκε για να προσφέρει ευκαιρίες εκπαίδευσης και απασχόλησης σε νέες και νέους απόφοιτους με απώτερο σκοπό τη μείωση της νεανικής ανεργίας.

Στις διάφορες υποκατηγορίες του προγράμματος έχουν πρόσβαση νέες και νέοι απ’ όλη την ηπειρωτική και νησιώτικη Ελλάδα. Ενδεικτικά, οι ακαδημίες που έχουν ολοκληρωθεί ήδη περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων υποψήφιους από Δράμα, Κρήτη, Ρόδο, Σέρρες, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Ακαδημίες του DiGiYouth, όπως το ReGeneration Academy 4Women in Tech και το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology, έχουν ήδη σημειώσει 100% ποσοστό προσλήψεων μέσα σε λίγους μήνες από την αποφοίτηση των συμμετεχόντων, με την πλειοψηφία των ωφελούμενων να απορροφάται σε οργανικές θέσεις εργασίας από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ο νέος κύκλος του DiGiYouth Initiative περιλαμβάνει τις εξής ακαδημίες:

ReGeneration Academy on Technical Business Analysis 4 Women: Ένα εντατικό πρόγραμμα με στόχο την ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας στον τομέα της Τεχνολογίας.

ReGeneration Academy on CyberSecurity & DevOps Engineering: Μια καινοτόμα ακαδημία με εξειδίκευση σε θέματα ασφάλειας δικτύου.

ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology vol.4: Προσφέρει πρόσβαση σε μοναδικά ψηφιακά εργαλεία Microsoft.

Τεύχος 229

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ