Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 December 2022 07:43

Επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Την επαναπροκήρυξη του ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη σύναψη σύμβασης για το έργο Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» ανακοίνωσε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εντός των αρμοδιοτήτων της στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-27, καθώς και του κλεισίματος του ΕΣΠΑ 2014-20.

Οι υπηρεσίες, ειδικότερα, που θα παρέχονται από τον Σύμβουλο Τεχνικής Υποστήριξης διακρίνονται στις παρακάτω βασικές ενότητες:

Ενότητα Εργασιών Α: Υποστήριξη σε Δράσεις Προγραμματισμού, Παρακολούθησης & Αξιολόγησης του Προγράμματος και στην Ένταξη Πράξεων.

Ενότητα Εργασιών Β: Υποστήριξη στη Διαχείριση και Παρακολούθηση των Πράξεων.

Ενότητα Εργασιών Γ: Υποστήριξη των Επιτόπιων Επαληθεύσεων των Πράξεων & των Ελέγχων των ΕΦ.

Ενότητα Εργασιών Δ: Υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» στις Αρμοδιότητές της ως ΕΦ.

Ενότητα Εργασιών Ε: Υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» στις Αρμοδιότητές της ως Δικαιούχος Πράξεων Τεχνικής Βοήθειας.

Ενότητα Εργασιών ΣΤ: Ανάπτυξη, λειτουργία και συντήρηση πληροφοριακού συστήματος παρακολούθησης συγχρηματοδοτούμενων έργων, διοίκησης και παρακολούθησης των Εργασιών του Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης.

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

• Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα διαχείρισης έργων.

• Υπηρεσίες υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής.

• Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης.

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στα 14.582.400 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) και η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίζεται η Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 15.00.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

Τεύχος 196

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ