Skip to main content
18 October 2022 06:49

Επέκταση συνεργασίας Samsung και Google

Του Χρίστου Κρανάκη

Η Samsung ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τη Google, αναβαθμίζοντας τη διαλειτουργικότητα του έξυπνου σπιτιού.

Η Samsung και η Google, επιστρατεύοντας την τεχνολογία πολλαπλών διαχειριστών, επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται απρόσκοπτα και να ελέγχουν τις συμβατές με το Matter συσκευές τους, μέσω των εφαρμογών SmartThings ή Google Home στο Android και πλέον οι χρήστες των Samsung Galaxy smartphones και tablets θα μπορούν να ενσωματώνουν εύκολα συσκευές συμβατές με το Matter στα οικοσυστήματα SmartThings και Google Home.

Όταν οι χρήστες μεταβούν στην εφαρμογή SmartThings, θα ενημερώνονται για τις συσκευές Matter που έχουν συγχρονιστεί με το Google Home, ενώ θα τους δίνεται η επιλογή να ενσωματώσουν εύκολα τις συσκευές αυτές στο SmartThings και αντίστροφα. Πλέον, είτε οι χρήστες θέλουν να ελέγχουν το έξυπνο σπίτι τους μέσα από την εφαρμογή SmartThings είτε μέσω του Google Nest Hub, οι συσκευές θα είναι πάντα εκεί. Δεν θα χρειάζεται να προστεθεί χειροκίνητα κάθε μία από τις συσκευές τους ή να ανησυχούν σε ποιο οικοσύστημα έχει ρυθμιστεί αρχικά η συσκευή τους.

Η λειτουργία πολλαπλών διαχειριστών Matter της Samsung και της Google θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SmartThings, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.smartthings.com.

Τεύχος 153

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ