Skip to main content
10 October 2023 06:46

Εκδήλωση: Ίδρυση μιας καινοτόμου startup στην Ελλάδα

Με κύριο στόχο να αποσαφηνιστούν οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις ίδρυσης μιας βιώσιμης startup, η οποία θα προσαρμόζεται και θα ανταποκρίνεται έγκαιρα στις προκλήσεις της εποχής, το Πάρκο Καινοτομίας JOIST διοργανώνει ανοιχτή παρουσίαση με τίτλο Ίδρυση μιας Καινοτόμου Startup στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε:

• Δυνητικούς startupers, υφιστάμενες επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να δημιουργήσουν καινοτόμες επιχειρήσεις, ανταποκρινόμενες στις προκλήσεις της εποχής.

• Νέες επιχειρήσεις που ήδη δραστηριοποιούνται στην αγορά εργασίας και αναζητούν λύσεις βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

• Φοιτητές, οι οποίοι είτε αναζητούν επαγγελματικές διεξόδους, είτε έχουν συλλάβει επιχειρηματικές ιδέες και αναζητούν υποστήριξη για την υλοποίηση αυτών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν προτάσεις, λύσεις, και μέθοδοι ίδρυσης μιας startup. Επιπλέον, startupers έρχονται να μοιραστούν με εσάς το success story της επιχείρησής τους και να σας παρουσιάσουν την πορεία τους, από το πρώτο βήμα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου U-SOLVE: Urban Sustainable Development Solutions Valuing Entrepreneurship και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος ENI CBC MED.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 στο Future Learning Lab. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ