Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 January 2024 07:46

Δύο διαγωνισμοί από την ΑΑΔΕ

Της Ελένης Μιχαηλίδου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση σύμβασης με τίτλο Προμήθεια συστήματος προηγμένης επιχειρησιακής νοημοσύνης (ΒΙ) και ανάλυσης δεδομένων. Το αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια ενός συστήματος ανάλυσης και εξόρυξης δεδομένων που θα περιλαμβάνει την υιοθέτηση ισχυρής αρχιτεκτονικής δεδομένων, την ανάπτυξη κοινού αποθετηρίου μεταδεδομένων, την προμήθεια κατάλληλων λύσεων λογισμικού και την ανάπτυξη τεχνικών και εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, όπως μοντέλα πρόγνωσης, εξόρυξης δεδομένων, στατιστικής και ποσοτικής ανάλυσης, προσημειώσεις, που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκμετάλλευση των δεδομένων της ΑΑΔΕ.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 4.303.420 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15:00.

Ακόμα, η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε πως μεταθέτει την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για την ανάθεση σύμβασης με τίτλο Ανάπτυξη πλαισίου ασφάλειας πληροφοριών για την κάλυψη των αναγκών της. Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15:00.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη ενός νέου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών στην ΑΑΔΕ, η προμήθεια και παραμετροποίηση πληροφοριακού συστήματος για την υποστήριξη του ΣΔΑΠ, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης. Η εκτιμώμενη συνολική αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.326.528 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Τεύχος 422

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ