Skip to main content
16 March 2023 06:43

Διπλή χρυσή βράβευση της SysteCom

Η SysteCom, εταιρεία παροχής λύσεων ασφαλείας και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε εταιρικούς πελάτες, έλαβε δύο χρυσά βραβεία στα Cybersecurity Awards 2023.

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία αφορούν στις κατηγορίες «Government» για την υποψηφιότητα της με τίτλο «Εισάγοντας την έννοια των βαθμολογιών κυβερνοασφάλειας στην Ελλάδα» με την τεχνολογία της BitSight και «Infrastructure & Network Security» για την υποψηφιότητά της με τίτλο «Διατηρώντας χαμηλά το ρίσκο κυβερνοασφάλειας των οργανισμών μέσω της αυτόματης επικύρωσης ασφάλειας» με την τεχνολογία της Pentera.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η SysteCom ανέφερε πως η εφαρμογή των παραπάνω λύσεών της προσφέρει στους οργανισμούς πολλαπλά οφέλη, όπως ορατότητα, παροχή μετρήσιμων στοιχείων και ευκολία διαχείρισης τους. Παρέχει, ταυτόχρονα, ένα κοινό σημείο αναφοράς ανάμεσα στα διάφορα τμήματα, διευκολύνοντας την εσωτερική επικοινωνία και την αιτιολογημένη προτεραιοποίση των ενεργειών που απαιτούνται, συμβάλλοντας, τελικά, στη διαρκώς ασφαλέστερη επίτευξη των στόχων τους.

«Σε μια εποχή που η ασφάλεια είναι πρώτη προτεραιότητα σε όλους τους τομείς», συνεχίζει η εταιρεία, «η επιτυχία αυτή μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση για την επιβράβευση των προσπαθειών μας και ταυτόχρονα μας δημιουργεί αίσθημα ευθύνης για τη βέλτιστη εφαρμογή των τεχνολογιών που ήδη παρέχουμε, αλλά και την εύρεση νέων με σκοπό τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας των ψηφιακών τους υποδομών και των δεδομένων των οργανισμών, ώστε να λειτουργούν και να αναπτύσσονται σε ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον».

Τεύχος 248

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ