Skip to main content
25 May 2023 06:43

Διεξήχθη το Endpoint Resilience Greece 2023 από την ManageEngine και την Channel IT

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Endpoint Resilience Seminar Greece 2023, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy, από την ManageEngine και την Channel IT, αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων τής κατασκευάστριας εταιρείας, για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων πολλοί επαγγελματίες της Πληροφορικής, διαχειριστές υποδομών και συστημάτων από εταιρείες και οργανισμούς διαφόρων κλάδων, καθώς και συνεργαζόμενες εταιρείες μεταπώλησης προϊοντικών λύσεων της ManageEngine. Το σεμινάριο αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διευθυντές τεχνολογίας (CTOs, CIOs), μηχανικούς δικτύων, DPOs, IT Security managers, IT Auditors που δραστηριοποιούνται σε εταιρείες και οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, να έρθουν σε επαφή με καινοτόμες προσεγγίσεις, βέλτιστες πρακτικές, στρατηγικές, εργαλεία και λύσεις, που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα τις εξελισσόμενες και αναδυόμενες απειλές και να βελτιώσουν αποτελεσματικά το επίπεδο ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τρίωρου θεματικού σεμιναρίου αναδείχθηκαν οι προκλήσεις στη διαχείριση και ασφάλεια των τερματικών συσκευών (endpoints) που προκύπτουν από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη μετάβαση σε cloud και υβριδικά περιβάλλοντα, την υιοθέτηση ευέλικτων μοντέλων εργασίας και τις αναδυόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο. Πάνω σε αυτό, στελέχη της ManageEngine από κοινού με αυτά της Channel IT, παρουσίασαν μια σειρά από λύσεις που διασφαλίζουν την λειτουργικότητα των εφαρμογών και την ασφάλεια των υποδομών και των χρηστών.

Το επόμενο σεμινάριο Endpoint Resilience Seminar, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023, στη Δημοσιογραφική Εστία της Λευκωσίας, στην Κύπρο.

Σε ανακοίνωσή της, η Channel IT απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Santhosh Narasimhamoorthy και Romanus Prabhu Raymond.

Το περιοδικό Techmail παρακολούθησε τις διεργασίες του σεμιναρίου και σας παρέχει φωτογραφικό υλικό που μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Τεύχος 291

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ