Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 October 2023 06:46

Διαγωνισμός του Υπ.Ψη.Δι. για λογισμικό Oracle

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προκηρύσσει διεθνή, ηλεκτρονικό, ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών Ενεργοποίησης, Επικαιροποίησης, Συντήρησης και Υποστήριξης αδειών λογισμικού Oracle της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Γ.Γ.Π.Σ.Ψ.Δ.).

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 2.692.317,76 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και του προβλεπόμενου δικαιώματος προαίρεσης, ήτοι καθαρού ποσού 2.171.224 ευρώ με ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της πύλης www.promitheus.gov.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών τίθεται η Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:00.

Αντικείμενο του έργου είναι οι Ρυθμίσεις τεχνικών ζητημάτων που αφορούν στην ανάθεση των Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών και Υπηρεσιών με χρήση των επιμέρους εργαλείων και διαδικασιών του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

Τεύχος 365

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ