Skip to main content
22 July 2024 06:42

Διαγωνισμός του ΕΔΥΤΕ για νέο σύγχρονο δικτυακό εξοπλισμό

Το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας διακηρύσσει ανοικτό, ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων για το έργο με τίτλο Προμήθεια νέου σύγχρονου δικτυακού εξοπλισμού για αντικατάσταση του παλαιού της πράξης αναβάθμιση λογισμικού και υπηρεσίας υπολογιστικού νέφους στα μέλη της ερευνητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. θα προβεί σε αντικατάσταση και επέκταση του παλαιού δικτυακού εξοπλισμού. Επιπλέον, ο διαγωνισμός περιλαμβάνει συνοδευτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, μελέτης εφαρμογής, εγκατάστασης, παραμετροποίησης και πολυετούς συντήρησης. Αντικείμενο αποτελεί η αναβάθμιση της δικτυακής υποδομής στο Κέντρο Δεδομένων της Κνωσού και στο Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, προκειμένου αυτό να μπορεί να υποστηρίξει ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες ως προς τις υπολογιστικές μονάδες και 100G εντός του fabric.

Στο πλαίσιο του έργου, θα πραγματοποιηθεί η προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα υποστήριξης ταχυτήτων διασύνδεσης της τάξης των 25 και 100 Gbps και παράλληλα, να ενσωματώνει τα ζητούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά βάσει της επιλεγούσας αρχιτεκτονικής. Επιπλέον, η σύμβαση θα περιλαμβάνει εκπαίδευση, μελέτη εφαρμογής, βασική παραμετροποίηση (management plane) και πολυετή συντήρηση.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.860.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12:00. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΕΣΗΔΗΣ.

ΤΕΥΧΟΣ 553

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ