Skip to main content
15 May 2024 06:43

Διαγωνισμός για το μητρώο παρακολούθησης ιδιωτικού χρέους

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ανακοινώνει ηλεκτρονικό, διεθνή, ανοικτό, άνω των ορίων διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για τον τίτλο με έργο: Ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος μητρώου παρακολούθησης ιδιωτικού χρέους.

Το αντικείμενο του έργου αφορά την ανάπτυξη και λειτουργία πληροφοριακού συστήματος του μητρώου παρακολούθησης ιδιωτικού χρέους. Με βάση το σύστημα αυτό θα καθίσταται δυνατή η συλλογή δεδομένων, από πιστωτές του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σχετικά με το υφιστάμενο χρέος, καθώς και η επεξεργασία των δεδομένων αυτών. Η επεξεργασία έχει ως σκοπό, αφενός τον προσδιορισμό του χρέους που παραμένει επί του παρόντος μη καταγεγραμμένο και αφετέρου τον προσδιορισμό του μεγαλύτερου κατά το δυνατόν ποσοστού, του μη εξυπηρετούμενου ιδιωτικού χρέους. Τα δεδομένα αυτά θα παρέχονται επικαιροποιημένα από τους πιστωτές στο Μητρώο, σε εξαμηνιαία βάση. Το Μητρώο θα συλλέγει, θα επεξεργάζεται και θα τηρεί τα δεδομένα αποκλειστικά σε ανωνυμοποιημένη μορφή, που δεν θα επιτρέπει τον προσδιορισμό της ταυτότητας των υποκειμένων τους.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.145.100 μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:00. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

ΤΕΥΧΟΣ 506

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ