Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 June 2023 06:43

Διαγωνισμός για τον σχεδιασμό του ΔΔΤ Next Gen

H ΚτΠ διενεργεί ηλεκτρονικό ανοικτό κάτω των ορίων διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο Υπηρεσίες σχεδιασμού της επόμενης γενιάς του ΔΔΤ (ΔΔΤ Next Gen), στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» (κωδικός Δράσης: 16956 – «Επέκταση του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ για την παροχή αναβαθμισμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στο Δημόσιο»). 

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και η διαμόρφωση μελέτης για τη σχεδίαση και υλοποίηση της επόμενης γενεάς του ΔΔΤ – ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ. Οι υπηρεσίες αυτές θα βασισθούν στη μέχρι σήμερα διαθέσιμη πολύτιμη εμπειρία σχεδίασης και υλοποίησης του «ΣΥΖΕΞΙΣ ΙΙ», αλλά και των παλαιοτέρων έργων ΣΥΖΕΥΞΙΣ. Περιλαμβάνονται τα ακόλουθα πακέτα εργασίας: 

• Υπηρεσίες αποτύπωσης υφιστάμενης κατάστασης του Δικτύου Δημόσιου Τομέα. 

• Υπηρεσίες μελέτης σχεδιασμού νέας γενεάς ΔΔΤ-ΣΥΖΕΥΞΙΣ. 

• Υπηρεσίες μελέτης σχεδιασμού νέων υπηρεσιών. 

• Υπηρεσίες μελέτης σχεδιασμού αρχιτεκτονικής δικτύου και νέων υποδομών. 

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίζεται η 26η Ιουνίου 2023, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 213.900 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ. 

Τεύχος 308

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ