Skip to main content
21 May 2024 06:43

Διαγωνισμός για την παρακολούθηση επαγγελματικών οχημάτων και κοντέινερ

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ανακοινώνει ηλεκτρονικό, διεθνή, ανοικτό, άνω των ορίων διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για το έργο με τίτλο Σύστημα παρακολούθησης επαγγελματικών οχημάτων και εμπορευματοκιβωτίων της Δράσης 16291 Ψηφιακός Μετασχηματισμός φορολογικών και τελωνειακών αρχών.

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η υλοποίηση, για την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και ειδικότερα για την Τελωνειακή Υπηρεσία, ενός ολοκληρωμένου συστήματος για τον έλεγχο και την καταγραφή φορτηγών και εμπορευματοκιβωτίων (κοντέινερ) κατά τη διέλευσή τους από χερσαία συνοριακά σημεία και τελωνεία λιμένων της χώρας, καθώς και την ψηφιακή παρακολούθηση της κίνησής τους κατά την κυκλοφορία τους εντός της ελληνικής επικράτειας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της σύμβασης ο ανάδοχος θα προβεί:

• Στην προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός συνόλου εξοπλισμού (μπάρες διέλευσης, κάμερες αυτόματης αναγνώρισης και καταγραφής πινακίδων κ.ά.

• Στην ανάπτυξη του ολοκληρωμένου ψηφιακού συστήματος διαχείρισης παρακολούθησης κίνησης οχημάτων και εμπορευματοκιβωτίων, Hellenic Customs Digital Borders.

• Στην παροχή υπηρεσιών (εγκατάστασης εξοπλισμού, εκπόνησης μελετών, εκπαίδευσης χρηστών κ.ά.).

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 87.821.200 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 και ώρα 14:00. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

ΤΕΥΧΟΣ 510

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ